Lenovo lansează pe piața din România Yoga Book

lenovo-yoga-book Lenovo lansează pe piața din România Yoga Book, dispozitivul care reinventează conceptul 2-în-1 Noul Yoga Book redefinește aspectul și funcționalitatea unei tablete, având caracteristici inovatoare precum tastatura instant Halo și un stylus cu dublă funcție care poate fi folosit atât pe hârtie, cât și pe ecran. Yoga Book oferă toate beneficiile unei tablete și introduce noi elemente hardware și software destinate creșterii productivității și utilizării în activități creative, precum tastatura cu efect de halou, accesorii de scriere și Book UI. Tastatura oferă o experiență apropiată de cea a unei tastaturi fizice, cu mult peste funcționalitățile oferite de tabletele convenționale. Yoga Book este inspirată din eleganța și simplitatea unui notebook, iar stylus-ul le permite utilizatorilor să scrie și să deseneze folosind un stilou și hârtie, având posibilitatea de a digitaliza instantaneu notițele și schițele rezultate. Designul subțire și ușor al noului Yoga Book, durata de viață a bateriei de 15 ore și balamalele cu rotație la 360 de grade le asigură utilizatorilor libertatea de a scrie și a desena oriunde, oferind beneficiile unui smartphone fără nevoia de a completa experiența cu un laptop sau un accesoriu detașabil. Yoga Book, disponibilă atât cu sistem de operare Android, cât și cu Windows, este cel mai subțire și ușor dispozitiv 2-în-1 din lume și un răspuns direct la nevoia consumatorului de a avea o tabletă care încurajează productivitatea.

”Lenovo lansează în România Yoga Book, cea mai subțire și ușoară tabletă 2-în-1 din lume, dezvoltată pentru a rescrie regulile productivității dinamice, la scurt timp după prezentarea în premieră mondială în cadrul IFA Berlin 2016. Yoga Book a reprezentat unul dintre principalele puncte de atracție ale expoziției, obținând peste 20 de premii din cele 57 obținute de Lenovo la IFA Berlin 2016. Dezvoltată pentru a răspunde la cea mai frecventă provocare pentru utilizatorii de tablete – accesul la productivitate ridicată și divertisment cu un singur device – Yoga Book este un dispozitiv cu aspect și caracteristici unice pe piață”, se arată în comunicatul Lenovo.

Până acum, modul clasic de utilizare a tabletelor nu era și cel mai adecvat: de exemplu, din perspectiva productivității, experiența tastării sau desenării cu un stylus pe ecranul tactil al unui dispozitiv mobil era una foarte dificilă. Yoga Book elimină această dificultate, reunind beneficiile esențiale ale unei tablete – portabilitatea, durata de viață ridicată a acumulatorului, un ecosistem de aplicații bogat – cu o suită de elemente hardware și software dedicate creșterii productivității și utilizării creative

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.