La ParkLake sărbătorile de iarnă se apropie pe ritmuri de JAZZ!

În data de 10 decembrie, începând cu ora 19:00, la ParkLake vor răsuna ritmuri de Jazz, în zona Main Square, lângă bradul și spațiul special amenajat pentru cei mici. Ne vom bucura de un concert live cu tematică de Crăciun, în interpretarea Irinei Sârbu, una dintre cele mai bune vocaliste de jazz clasic din România.

Irina Sârbu a studiat pianul şi a absolvit Actoria, a abordat stiluri muzicale diferite, dar toate autentice, substanţiale, energice. A rămas cucerită de jazz, iar când vorbeşte sau cântă jazz i se luminează faţa. Are o voce expresivă, aparent lejeră, dar care surprinde prin flexibilitate ludică, forţă şi bucurie în interpretare.

Sprijinindu-se pe o solidă cultură muzicală (pian clasic timp de 15 ani), la care a adăugat experiența unui Institut superior de Teatru și a unui masterat in Arta actorului, vocalista Irina Sârbu este astăzi un artist recunoscut de critica de specialitate și îndrăgit de marele public.

Cariera tinerei interprete se construiește ascendent de la un concert la altul, repertoriul se diversifică și se îmbogățește. Calitatea vocii, timbrul special și inconfundabil, bogăția imaginației de improvizație, performanța în acrobație vocală au impus-o definitiv printre cei mai buni vocaliști români de jazz. A concertat atât în țară, cât și în străinătate – la New York, Washington, Paris, Atena, Madrid, Viena, Venetia, Bruxelles, Praga, Lisabona, Stockholm, Ierusalim, Milano – în recitaluri de club sau la festivaluri naționale și internaționale de jazz. Curioasă, într-o permanentă căutare de nou (deși îndrăgostită iremediabil de jazz-ul clasic), Irina Sârbu oferă mereu publicului programe interesante și originale, alături de partenerii ei de scenă care îi sunt alături de 13 ani.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.