KFC: Poti achizitiona meniul Smart platind cu like-uri

2017 aduce un plus campaniei de după sărbători, clienții putând achiziționa acum meniurile Smart și cu like-urile strânse pe rețelele de socializare, în perioada sărbătorilor.

Pentru a putea achita cu like-uri în restaurantele KFC, clienții trebuie să își scaneze profilul de Facebook prin intermediul platformei www.kfc.ro/likeexchange , unde vor afla câte reacții au strâns pe perioada sărbătorilor, pentru a achiziționa Smart Meniuri cu acestea.

Astfel, cei care au strâns 1250 de like-uri în luna decembrie, vor primi un voucher generat de platformă, pentru un meniu Smart. Fiecare utilizator poate beneficia de un singur astfel de voucher. De asemenea, cei care distribuie informațiile despre numărul de like-uri strânse, pot intra în tragerea la sorți pentru a câștiga un aparat foto special – Social Media Wonder Cam.

„Bugetul de după sărbători este mereu restrâns, motiv pentru care, în fiecare an, la KFC aducem produsele preferate ale clienților noștri, la un preț special. Campania Smart Menu reprezintă deja o tradiție în restaurantele noastre. În perioada campaniei, traficul în restaurante a crescut cu peste 10% în 2016 față de 2015, semn că atât clienții fideli așteaptă această ofertă, dar și cei noi sunt încântaţi și ne vizitează pentru a profita de promoție. Anul acesta, noutatea constă în șansa de a achiziționa meniurile Smart cu like-urile adunate pe Facebook de sărbători, pentru că toată lumea merită o masă delicioasă, oricât de mic este bugetul la început de an”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Până la data de 9 martie 2017, meniul KFC include trei oferte smart, la prețuri speciale: Smart Menu, cu trei Hot Wings, două Crispy Strips, o porție mică de cartofi prăjiți, un sos la alegere și o răcoritoare, la prețul de 12,5 lei, Smart Menu Plus, ce combină două Crispy Strips cu cinci Hot Wings, o porție medie de cartofi prăjiți, un sos la alegere și o răcoritoare, la prețul de 17,5 lei și Smart Bucket, varianta de grup, ce include două bucăți de pui, patru Crispy Strips, patru Hot Wings și două porții medii de cartofi prăjiți, la prețul de 30 de lei. Salata Coleslaw are și ea un preț promoțional, de 3,5 lei.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.