JURIO, cea mai mare bază de jurisprudență din România cu un motor de căutare avansat

jurio Începând cu luna octombrie 2016, s-a lansat cea mai mare bază de date de jurisprudență din România. Cu o investiție de 50.000 Euro, JURIO înglobează un motor de căutare extreme de avansat care permite identificarea mult mai exactă a noțiunilor juridice căutate. Astfel, avocații consultanți si pledanți, dar si persoanele fizice interesate, vor economisi timp și vor ajunge rapid la cel mai bun rezultat.

”JURIO s-a n-ăscut dintr-o nevoie reală a avocaților de a scurta timpul dedicat muncii de cercetare care este de cele mai multe ori nefacturabil. Acesta este si motivul pentru care prevedem ca pana in 2017 in aceeasi perioadă să atingem aproximativ 20% din numărul total de avocati inscriși in Barourile din toată țara.”, a declarat Ana-Maria Udriște, Fondator JURIO.

“Fiind eu insumi avocat, știu cât de mult se lucrează cu jurisprudența, atat pe partea de litigii, cât și pe parte de consultanță. Pentru noi este foarte important să știm cum interpretează instanțele și autoritățile legea. Am ajuns să accesăm zeci de site-uri și să deschidem sute de documente, pentru că ori nu există un motor de căutare, ori cele care există nu sunt eficiente. JURIO rezolvă aceste probleme reunind intr-un singur loc toate hotărârile de la instanțe și autorități si facilitând funcția de căutare intre ele.”, a adăugat Ana-Maria Udriste.

JURIO se regăsesc peste 5 milioane de hotărâri judecătorești, de la nivelul tuturor instanțelor (inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție), aproximativ 50.000 hotărâri ale ANAF, peste 12.000 hotărâri CNSC și peste 1.200 decizii ale Consiliului Concurenței. JURIO devine astfel primul portal din România care reunește o bază atât de mare de hotărâri și decizii atât de la instanțele judecătorești, cât și de la autoritățile publice.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.