Investiţie de 350.000 euro în lansarea Brewtiful, primul espresso bar „retail-in-retail” din România

viorel-stoiean_brewtiful Brewtiful, noul model de franciză de pe piaţa locală, care îşi propune să aducă mai mulți clienți la punctul de vânzare prin conceptul retail-in-retail, s-a lansat oficial, cu o investiţie de 350.000 euro. Primele locaţii Brewtiful sunt active deja în 6 magazine QuickMobile şi SOLE din Bucureşti, Cluj-Napoca, Baia-Mare, Timişoara şi Constanţa. O franciză Brewtiful la cheie presupune un espresso bar dotat cu espressor, consumabile şi cafea premium. Acesta este amplasat în interiorul unui magazin, bancă sau locaţie HoReCa, fără a ocupa foarte mult spaţiu, dar oferind, în acelaşi timp, o experienţă deosebită vizitatorilor şi clienţilor deja existenţi.

„Brewtiful a fost creat pe conceptul retail-in-retail şi îşi propune să crească numărul de clienţi în orice tip de magazin, dar şi rata de fidelizare a acestora, prin oferirea vizitatorilor din locaţii posibilitatea de a cumpăra şi o cafea de specialitate, preparată de barista, cu echipamente premium şi metode de brewing artizanale”, declară Viorel Stoiean, Managing Director-ul Brewtiful.

Investiţia într-o astfel de franciză ajunge la circa 40.000 euro, oscilând în funcţie de specificul retailului în care este amplasată. Suma include, pe lângă cele menţionate, şi training de specialitate, respectiv un supervizor full time. 30 de puncte Brewtiful în toată ţara, la un an de la lansare După o investiţie de 350.000 euro, franciza Brewtiful a atras deja 3 parteneri din zona de retail şi HoReCa. În plus, în primul an de la lansare, business-ul îşi propune să acopere toate oraşele importante din ţară, cu circa 30 de puncte Brewtiful active în diverse lanţuri de magazine, banking și HoReCa.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.