Imprimantele Epson large format, prezentate în showroom-ul Dacora din București

epson-surecolor-s60610 Epson, lider global al industriei de printing, împreună cu Dacora Print, vor prezenta imprimantele Epson din gama SureColor SC-S cu ecosolvent, dar și două dintre imprimantele performante din seria SureColor SC-F în showroom-ul Dacora Print din București. Astfel, clienții din zona de semnalistică și publicitate, designerii și arhitecții, dar și clienții din industria textilelor vor putea vedea demonstrații și vor putea descoperi calitatea de neegalat a imprimării precise pe produsele Epson, la costuri de exploatare extrem de reduse.

“În urma succesului pe care l-am avut cu prezentarea imprimantelor Epson din cele două game în cadrul proiectului Dacora Challenge Days desfășurat în București, Cluj și Brașov, ne-am gândit să prezentăm imprimantele Epson din această categorie în permanență în cadrul showroom-ului nostru. Suntem bucuroși că le putem arăta clienților capabilitățile soluțiilor noastre, cu scopul de a-i face pe ei mai competitivi chiar și față de producătorii din afara României, de a-i ajuta să-și dezvolte afacerea și de a le trezi entuziasmul și pasiunea pentru business-ul pe care și l-au ales. Scopul parteneriatului este, așadar, nu doar să oferim soluții în piața de semnalistică sau pentru personalizarea textilelor, ci să putem deveni numărul unu în România pe aceste segmente împreună cu Epson”, a declarat Cornel Păuna, Managing Partner la Dacora Print.

Clienții care vor veni în showroom-ul Dacora din București vor vedea cea mai nouă serie de imprimante large format de la Epson, SureColor SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610, care funcționează pe baza tehnologiei Epson PrecisionCore. Tehnologia capului de imprimare PrecisionCore furnizează calitatea de top Epson, la o viteză superioară. Gama SureColor SC-S şi setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formulă nouă oferă companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe modele de imprimante cu 4 până la 11 culori (inclusiv alb şi metalic). Acestea vin la pachet cu profile de culoare pentru imprimarea materialelor transparente, backlit-film, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet, hârtie foto, canvas, banner, textile şi au o productivitate de până la 95,3 m²/h.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.