IKEA Group adaugă 108 milioane euro la fondurile destinate pensiilor angajaților

Catalog IKEA 2017 (2) Prin Tack!, programul de loialitate din IKEA Group, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă pe plan mondial le mulțumește angajaților pentru munca și implicarea din fiecare zi. IKEA Group va adăuga alte 108 milioane de euro la fondurile destinate pensiilor angajaților. Ca parte din programul de loializare, angajații IKEA Group primesc anual o sumă adițională din partea companiei, depusă în fondul de pensie existent al fiecăruia.

„Dorim să le arătam angajaților noștri aprecierea pe care o avem pentru loialitatea lor și pentru contribuția pe care o aduc zilnic succesului IKEA. Facem asta prin intermediul programului de loialitate Tack! și sunt fericit să anunț că în anul financiar 2016 vom oferi fiecărui angajat IKEA Group din România, cu o vechime de peste cinci ani, o contribuție de 1842 RON la fondul de pensie,” a spus Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South-East Europe.

Fiecare angajat full-time al IKEA România, care a lucrat pentru companie cinci ani sau mai mult, primește aceeași sumă, indiferent de poziție sau nivel salarial. Angajații part-time vor primi o sumă proporțională cu numărul de ore lucrate.

„Tack! este cuvântul suedez pentru „Mulțumesc!” și un mod prin care le mulțumim angajaților IKEA pentru implicarea din fiecare zi. De aceea, toți angajații IKEA Group sunt incluși în programul Tack! conform unui principiu corect și simplu, valabil pentru toți,” a completat Stefan Vanoverbeke.

De la introducere programului Tack! în urmă cu trei ani, 413 milioane de euro au fost alocate programului. Finanțarea globală este împărțită între toate țările din cadrul IKEA Group, proporțional cu salariile din fiecare țară. O condiție prealabilă pentru o finanțare a programului este ca IKEA Group să își îndeplinească obiectivele financiare pentru anul în curs. În România, 246 de angajați IKEA se califică pentru Tack!, aproximativ jumătate din numărul total de angajați. Pe lângă Tack!, toți angajații IKEA Group sunt incluși în programul de performanță One IKEA Bonus prin care pot primi un salariu suplimentar pe an.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.