Holcim a donat un nou echipament medical Spitalului Municipal Campulung

Fabrica Holcim Campulung + platforma ecovalorHolcim Romania a donat un nou aparat fluoroscopic mobil Spitalului Municipal Campulung. Echipamentul medical, in valoare de 45.000 euro, ofera posibilitatea realizarii investigatiilor clinice de imagistica pre si post operatorii.

Aparatul, esential in desfasurarea unui act medical de calitate, a intrat in dotarea sectiei de chirurgie a spitalului, care a inaugurat Sala de operatii Chirurgie – Ortopedie in urma implementarii investitiei „Reparatie capitala a salilor de operati Chirurgie – etapa a II-a”.

In urma modernizarilor, blocul operator al Spitalului Municipal Campulung este cea mai moderna structura chirurgicala din judetul Arges.

Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim RomaniaPrin activitatea pe care o desfasuram de zeci de ani in Campulung suntem mai mult decat un angajator, suntem un membru al comunitatii. In cadrul fabricii am implementat norme de securitate si de sanatate ce au un impact pozitiv asupra intregului colectiv, iar ca un membru responsabil al comunitatii, prin aceasta donatie,sustinem comunitatea locala sa progreseze si sa asigurare servicii medicale de calitate, cu acelasi impact pozitiv pentru cetateni”, a declarat, Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania.  

Holcim Romania realizeaza periodic donatii de echipamente medicale, in functie de necesitatea si proiectele de modernizare implementate de unitatile medicale locale din comunitatile unde isi desfasoara activitatea. La finalul anului trecut compania a contribuit cu aproape 10.000 de euro la suma necesara achizitionarii unui ecograf pentru dotarea Camerei de Garda a Spitalului Orasenesc Alesd.

Aceste actiuni se inscriu in linia eforturilor facute de Holcim pentru a imbunatati viata comunitatilor locale. In acest sens, compania a investit anul trecut mai mult de 22.000 euro pentru amenajarea unui loc de joaca in centrul orasului Campulung si a realizat un foraj de apa, in parteneriat cu Primaria Comunei Tetchea, pentru a asigura o sursa de apa potabila locuitorilor din catunul Valea Lupului.

Nu in ultimul rand, pentru constructia de locuinte destinate persoanelor dezavantajate social, Holcim va dona in acest an 211 tone de ciment, dupa ce anul trecut a donat un volum de 190 de tone pentru aceeasi cauza.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.