Hard Rock Cafe: Tudor Chirilă, Dan Byron, Cornel Ilie și Teodora Buciu sunt invitații speciali la lansarea de album Fameless

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României, își lansează primul album din carieră în compania unor invitați de marcă. Concertul de lansare a discului de debut a fost anunțat încă din luna noiembrie 2016, împreună cu vestea că, pe 27 ianuarie, trupa Fameless va împărți scena de la Hard Rock Cafe cu nume importante din muzica rock romanească.

Primul pe listă este Dan Radu Byron, solistul trupei Byron. Cel de-al doilea invitat al serii va fi solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Prietenia dintre el și Fameless a luat naștere tot la Hard Rock Cafe, cu ocazia unui concurs de trupe la care Cornel avea rolul de jurat. Ulterior, în recenzia postată pe blogul lui personal, solistul Vunk i-a caracterizat pe Fameless drept “cei mai elevați” din concurs.

Al treilea invitat este Tudor Chirilă, frontman-ul trupei Vama și antrenorul care a avut cea mai mare pondere în evoluția muzicală a lui Tibi, atât în concursul Vocea României, cât și după terminarea lui. De altfel, Tudor este cel care l-a ghidat pe Tibi să urmeze parcursul muzical axat pe lucrul cu trupă și muzică originală, și care, totodată, a și “botezat” formația cu numele pe care îl poartă acum.

Iar ultimul invitat de pe listă este noua câștigătoare a concursului Vocea României, Teodora Buciu, care a și realizat un duet impreună cu Tibi în finala ultimului sezon, pe piesa “Who Wants to Live Forever”, semnată Queen. Cele doua voci vor cânta împreună din nou pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe.

“Pregatim un concert de excepție, cu foarte multe momente speciale nu numai pentru fanii Fameless, ci și pentru fanii rock-ului românesc, în general. Abia așteptăm să cântăm împreună cu invitații noștri, iar fuziunile stilistice care vor rezulta în urma colaborărilor noastre sperăm că vor aduce un plus de surpriză, pe lângă albumul deja promis. Vă așteptăm la concert!”

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro.

Biletele au următoarele preţuri:

– VIP: 60 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 35 de lei

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.