Habitat for Humanity Romania : Roberto Patrascoiu este noul director national

Roberto Patrascoiu a preluat conducerea organizatiei Habitat for Humanity Romania. El detine un doctorat in dezvoltare urbana integrata la Universitatea din Bucuresti si un masterat in managementul fondurilor structurale la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Roberto are o experienta considerabila in mediul non-guvernamental si management organizational. Inainte de a avea o cariera de succes in consultanta a fost responsabil cu operatiunile de grant si manager de proiect la World Vision Romania, in perioada 2009-2015. Munca depusa de Roberto de-a lungul anilor s-a concretizat in proiecte si investitii destinate familiilor in nevoie, cu o valoare cumulata de peste 20 milioane de euro, in domenii precum: dezvoltare rurala, anti-saracie, educatie, democratie participativa sau sanatate.

Acasa este locul in care te regasesti dupa o zi grea de munca, locul in care te bucuri de caldura familiei si locul in care iti vezi copiii facand primii lor pasi din viata. Cred cu tarie ca toti oamenii au dreptul la un camin sigur si la o locuire decenta. Cu atat mai mult ma bucur ca la Habitat for Humanity pot contribui la indeplinirea acestei misiuni.”, a declarat Roberto Patrascoiu.

“Habitat for Humanity Romania este norocoasa sa beneficieze de experienta in management si pasiunea pe care Roberto le detine. Sunt convins ca entuziasmul si energia cu care va face lucrurile sa se intample vor ajuta organizatia sa ofere o locuinta decenta mai multor familii in nevoie“, a declarat Mario De Mezzo, membru in Consiliul Director al organizatiei.

Roberto a preluat mandatul in luna decembrie 2016 de la Gabriel Pascal, care a asigurat interimatul, in prezent Director de Programe.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.