Grupul MOL a fost desemnat cea mai bună companie downstream a anului

howard-lamb-vicepresedinte-mol-group-responsabil-de-operatiunile-logistice Grupul MOL a fost desemnat cea mai bună companie downstream a anului la Petroleum Economist Awards 2016. Divizia Downstream (rafinare și distribuție) a grupului MOL este recunoscută ca cea mai performantă din domeniul energiei. Premiul recompensează claritatea strategiei de afaceri, abordarea inovatoare şi dezvoltarea angajaţilor În anul 2015, Divizia Downstream a înregistrat cea mai bună performanţă din istoria sa, ca urmare îmbunătățirii eficienţei interne.

Câştigătorii ediţiei din acest an a Premiilor Petroleum Economist au primit trofeele în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Banking Hall, în Londra, în prezenţa reprezentanţilor a numeroase companii din domeniul energiei. Premiile Petroleum Economist îşi propun să celebreze oamenii, companiile şi proiectele care întruchipează cele mai înalte performanțe din domeniul energiei precum şi să identifice şi să recompenseze modelele de inovare şi excelenţă.

În afară de Grupul MOL, printre câştigători se numără Eni, la categoria compania de exploatare a anului, şi Repsol, care a primit distincţia pentru compania petrochimică a anului. Premiul Cea Mai Bună Companie Downstream confirmă implementarea unei strategii de afaceri clare, atingerea obiectivelor de afaceri, angajamentul asumat pentru dezvoltarea angajaţilor precum şi strategia inovativă de abordare a provocărilor de business.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.