Fundatia Bethany invita ieșenii să aiba Inimă Bună

inima-buna-2016Fundatia Serviciilor Sociale Bethany invita iesenii sa fie generosi in aceasta saptamana  si sa se alature campaniei stradale de strangere de fonduri Inima Buna. Astfel, pana pe 9 decembrie, peste 60 de voluntari, studenti la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, specializarile Asistenta Sociala si Psihologie, dedica timp si energie pentru a-i convinge pe ieseni sa se alature cauzei campaniei printr-o donatie. Prin faptul ca mobilizeaza an de an studenti voluntari, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” devine un partener de traditie al campaniei Inima Buna, implicandu-se atat in pregatirea teoretica, cat si practica a studentilor si familiarizandu-i cu provocarile profesionale viitoare. Voluntarii Inima Buna vor fi prezenti in marile cartiere din oras si pot fi recunoscuti dupa urnele rosii, ecusoanele si vestele personalizate cu insemnele campaniei.

Fondurile mobilizate in cadrul campaniei Inima Buna vor asigura continuitatea serviciilor centrului de recuperare pentru copii cu dizabilitati si in anul 2017. Acesta functioneaza in cadrul Fundatiei Bethany de 4 ani si asigura gratuit terapie specializata pentru aproximativ 50 de copii cu deficiente motorii si neuro-motorii (kinetoterapie, logopedie, stimulare cognitiva si senzoriala, terapie prin arta, terapie ocupationala, terapie comportamentala, ludo-terapie) si activitati de socializare, spun initiatorii campaniei.

In primele cinci editii, la Iasi, campania Inima Buna a mobilizat suma totala de 70.100 de lei si reprezinta un aport extrem de important pe care iesenii l-a adus sustinerii serviciilor de recuperare, dar si un exemplu de solidaritate si implicare pentru copiii cu dizabilitati din comunitate.

Campania Inima Buna se bucura de sprijinul partenerilor: Primaria Municipiului Iasi, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Galaxy Design, Tymbark, ITO Industries International, College Bar, Asociatia Societatea pentru Psihologie.

Partenerii media care s-au alaturat campaniei sunt: Wink Public Multimedia, Viva FM, Iasi TV Life, Ziarul de Iasi, Radio Iasi, inoras.ro, iasifun.ro, CSRmedia.ro si CAFEmedia.ro.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.