Foodpanda: Shaorma, cea mai comandată mâncare în timpul nopții, în București

shorma_foodpanda Bucureștenii nu renunță la shaorma nici în timpul nopții. Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, acest sortiment culinar este cel mai căutat în Capitală, chiar și după ora 23:00. Comenzile se fac cu precădere din centrul orașului, iar valoarea bonului mediu este similară cu cea din timpul zilei, respectiv circa 60 lei. Conform datelor foodpanda, numărul bucureștenilor care comandă mâncare de pe Internet în timpul nopții crește constant. Cele mai multe comenzi se fac în special vinerea și sâmbăta, între orele 1:00 – 2:30, de pe smartphone-uri și tablete. Astfel, dispozitivele mobile cu sistem iOS au o pondere de 42% dintre comenzi, cele cu Android cumulează 20% din total, iar restul este generat de desktop-uri.

”După rezultatele înregistrate la jumătatea lunii august, când am introdus la nivel de test livrările în timpul nopții, în Capitală, am decis să derulăm în continuare această campanie. De atunci, am observat că tot mai mulți bucureșteni s-au obișnuit cu programul prelungit de livrări, valabil în zilele de joi, vineri și sâmbătă, de la ora 10.00, până la ora 4.00 dimineața, în ziua următoare. Vom continua să analizăm potențialul livrărilor în timpul nopții și în alte orașe cu arii mari de acoperire pentru foodpanda România, următorul pe lista noastră pentru acest obiectiv fiind Timișoara”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Potrivit acestuia, în prima lună de la implementarea programului de noapte, numărul comenzilor a depășit cu peste 2% estimările de dinaintea campaniei, iar ponderea crește de la o săptămână la alta. Cele mai multe livrări se fac în centrul Capitalei, la o distanță maximă de 3 km de Piața Unirii.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.