Farmec anunță inaugurarea unui nou spațiu în Brașov

magazinul-farmec-din-brasov-interior Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea și modernizarea rețelei de magazine în țară. După deschiderea magazinului de la Timișoara și a primelor magazine Gerovital din țară la București și Constanța, Farmec anunță inaugurarea unui nou spațiu în Brașov.  Situat central, în Piata Sfatului nr. 11, noul magazin Farmec Brașov are o suprafață totală de 60 metri pătrați, oferind peste 400 de produse. Investiția totală se ridică la 55.000 euro, suma reprezentând fondurile alocate pentru proiectare, design, mobilier și instalații, la care se adaugă măsurile de securitate.

Brașovenii vor beneficia și de teste de dermoanaliză a tipului de ten, acest serviciu fiind oferit gratuit tuturor celor care vizitează magazinul. Ședințele durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

„Inaugurarea primului magazin Farmec la Brașov face parte din strategia de extindere a rețelei de magazine Farmec în țară. Brașovenii se vor putea bucura de toate produsele Farmec din portofoliu, fie că vorbim de cosmetice sau de produse de îngrijire a locuinței din gamele Nufăr și Triumf. Farmec este un brand simbol al României și încercăm să venim constant în întâmpinarea consumatorilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Ne-am propus ca până la finalul anului 2016 să investim 200.000 de euro în deschiderea și modernizarea magazinelor proprii în ţară”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

În perioada 29 septembrie-9 octombrie, brașovenii vor beneficia de 20% discount la orice achiziție din noul magazin Farmec.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.