Fabrica Adient din Piteşti a primit vizita ambasadorului SUA la Bucureşti

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm a vizitat, miercuri, fabrica de tapiţerie pentru scaune auto Adient din Piteşti, cea mai mare fabrică de acest tip din Uniunea Europeană. Adient este lider global în producţia de scaune auto şi s-a desprins recent din Johnson Controls. În timpul vizitei sale, Ambasadorul Hans Klemm a fost impresionat de complexitatea proceselor de producţie şi a remarcat importantele oportunități de angajare pe care fabrica Adient le poate oferi locuitorilor din regiune.

“Una dintre priorităţile mele în calitate de ambasador este promovarea prosperităţii ambelor noastre ţări, America şi România. Impresionanta fabrică a Adient şi modul în care excelează o companie americană pe piaţa din România şi din Europa, pe care le-am văzut eu însumi, sunt o dovadă a continuării aprofundării parteneriatului SUA-România. Am fost încurajat de planurile Adient de a-şi extinde producţia, indiciu clar al faptului că avem un viitor strălucit împreună”, a declarat Ambasadorul SUA Hans Klemm.

În Piteşti, Adient are în prezent 1850 de angajaţi şi plănuieşte extinderea capacităţii de producţie şi implicit a numărului de angajaţi.

„Ne propunem să angajăm 200 de tapițeri la fabrica din Piteşti şi vrem să facem acest lucru foarte curând. Suntem mândri de tapițeria pe care o producem în unitatea noastră, și de faptul că îmbunătăţim experienţa unei lumi aflate în mișcare, pentru mai mult de un milion de maşini în fiecare an, prin produsele noastre, fabricate în Pitești, România”, a declarat Costin Trîmbiţaşu, directorul fabricii Adient România.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.