Epson și AED încheie un acord în valoare de zeci de milioane de euro

epson Epson, lider mondial pe piața de proiectoare, a încheiat un acord în valoare de zeci de milioane de euro cu AED, lider pe piața de închirieri și distribuție de proiectoare din Benelux. Epson va livra către AED 130 de proiectoare laser, dintre care 70 de unități EB-L1505U, unul dintre cele mai luminoase proiectoare cu tehnologie 3LCD de pe piață.

Thierry Heldenbergh, managing director AED Display, a precizat: „AED a fost dintotdeauna asociat cu cele mai noi tehnologii de pe piață. Am ales Epson deoarece au îndeplinit și chiar au depășit standardele noastre de exigență în ceea ce privește durabilitatea, versatilitatea și luminozitatea proiectoarelor. Modelele Epson redau culori și imagini de o calitate superioară. În calitate de lideri pe piața de închirieri de echipamente și distribuție din Benelux, apreciem investiția semnificativă pe care a făcut-o Epson în noua gamă de proiectoare laser, fapt ce ne permite să oferim clienților o calitate excepțională a serviciilor.”

Neil Colquhoun, director executiv Professional Displays Epson Europe, a adăugat: „Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu AED. Epson a înregistrat creșteri considerabile în urma lansării noii game de proiectoare instalabile echipate cu tehnologia 3LCD, iar AED este un partener cu o bogată experiență atât pe piața închirierii de proiectoare, cât și pe segmentul de vânzări. Acest acord va oferi ambelor companii o oportunitate de creștere.”

EB-L1505 este printre cele mai luminoase proiectoare laser cu tehnologie 3LCD de pe piață, fiind surclasat doar de proiectorul EB-L25000[1] de la Epson. EB-L1505 este mai mic și mai ușor decât produsele concurente[2], iar datorită funcției de rotație la 360°, oferă flexibilitate în instalare, fiind prevăzut cu o unitate optică integrată și un disc rotativ anorganic din fosfor, care asigură 20.000 de ore de utilizare fără întreținere[3], făcând față chiar și în spații precum sălile de concerte și de teatru.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.