Epson lansează o aplicație inovatoare pentru laptopurile Chromebook

epson-iprojection Epson a lansat aplicația iProjection pentru laptopurile Chromebook, care permite studenților și profesorilor să redea direct conținutul din Chromebook-uri către proiectoarele Epson. Aplicația permite profesorilor să se deplaseze în încăpere și să partajeze conținutul wireless, fără efort, de la notebook-uri către întreaga clasă, prin intermediul proiectorului.

Aplicația iProjection pentru Chromebook-uri, de la Epson, redă cu ușurință conținut printr-un singur Chromebook către un proiector Epson. Cu ajutorul software-ului Multi-PC Projection și aplicației iProjection pentru Chromebook de la Epson, profesorii se pot conecta cu maximum 50 de dispozitive și pot partaja conținut de la maximum patru Chromebook-uri simultan. În acest mod, se încurajează experiența colectivă de studiu.

„Chromebook-urile devin încetul cu încetul cea mai bună o opțiune pentru școli și profesori, iar pentru realizarea acestei aplicații Epson a colaborat cu mediul educațional pentru a ne asigura că aceasta satisface nevoile de colaborare în clasă, la toate nivelurile”, a declarat Hans Dummer, director Visual Instruments, EMEAR. „Cu această aplicație, am dezvoltat o modalitate de a reda conținutul de pe Chromebook-uri prin intermediul proiectoarelor Epson pentru a economisi timp și pentru a permite afișări simultane de conținut variat.”

Proiectoarele Epson pot transforma majoritatea suprafețelor 2D, precum tablele albe, în spații de lucru educaționale, în vreme ce aceleaşi proiectoare 3LCD de la Epson redau culori de trei ori mai strălucitoare decât produsele concurente și oferă culori și detalii naturale pentru ca predarea lecțiilor să aibă impactul dorit asupra studenților.

Utilizând aplicația gratuită iProjection de la Epson, profesorii pot prezenta wireless documente, fotografii și pagini web de pe Chromebook-uri și de pe majoritatea dispozitivelor Apple care rulează iOS 4.2 sau o versiune superioară, inclusiv iPad, iPhone și iPod touch și de pe majoritatea dispozitivelor Android care rulează Android 2.3 sau o versiune mai nouă.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.