eMAG aniversează un an de Apple Shop

emag-iphone Cel mai mare retailer online din România, eMAG, aniversează un an de când a lansat primul Apple Shop din România și a anunțat reduceri de pâna la 29% la o gama mare de produse în showroomul Crângași.

„La eMAG lucram constant pentru a le oferi clienților noștri o experiența foarte bună de cumpărare printr-o gamă variată de produse și servicii. Deschiderea Apple Shop eMAG a însemnat o apropiere mai mare a consumatorilor români de experiența completă de brand și, în ultimul an, o creștere a interesului clienților pentru produsele Apple”, spune Madalin Rugeanu, Retail Director eMAG.

În perioada septembrie 2015 – august 2016, peste 200.000 de clienți au vizitat Apple Shop eMAG, adică unul din patru clienți care au trecut pragul showroom-ului Crângași. Lunile cu cei mai mulți vizitatori au fost în noiembrie și decembrie 2015. Topul celor mai comandate produse ale brandului este condus de smartphone-uri, cu aproximativ 50% din totalul comenzilor, laptopuri și accesorii. În clasamentul telefoanelor, iPhone 6S ocupă prima poziție cu 27% din total comenzi, fiind urmat de iPhone 6 (19%) și iPhone 5S.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.