ELKO lanseaza computerul industrial MC-1100

mc-1100 ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente IT si solutii integrate, lanseaza Moxa a MC-1100, un computer industrial cu montare pe sina DIN, conceput sa faca fata cerintelor speciale intalnite la aplicatiile industriale de automatizare in medii de lucru dificile, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

MC-1100 are un design avansat de management termic care ii asigura fiabilitatea si functionarea la temperaturi extreme (-40 ~ 70°C), fara a utiliza un ventilator.

Performantele ridicate, porturile multiple şi capacitatea de a functiona la temperaturi cuprinse intre -40°C si 70°C fac ca MC-1100 sa fie perfect pentru o varietate larga de aplicatii industriale de automatizare”, a declarat Taita Chou, Product Manager Moxa pentru divizia Mission-Critical Panel Computing.

Caracteristici:

  • Procesor Intel Atom din seria E3800;
  • Functionare normala in medii dificile cu temperaturi cuprinse intre -40 si 70°C;
  • Capacitate de stocare prin doua slot-uri de expansiune (SD si CFast);
  • Doua iesiri video (VGA + DisplayPort);
  • Interfete de conectare variate: 2 x serial, 4 x Giga LAN, 4 x DI, 4 x DO, 2 x USB 2.0; 
  • Socket mini-PCIe pentru carduri Wi-Fi, 3G, LTE si GPS;
  • Tensiune de intrare de la 12 la 36 V DC;
  • Include optiunea Moxa Smart Recovery;
  • Certificare IEC 60945, DNV si Zone 2.

In plus, se integreaza perfect in instalatiile din industria grea, petrol si gaze sau aplicatii marine, fiind compatibil cu standardele DNV, IEC 60945, ATEX si IECEx Zone 2. Seria MC-1100 este conceputa sa ofere performante ridicate, versatilitate si un control mai bun in aplicatiile industriale de automatizare.

Moxa este unul dintre liderii mondiali pentru retele industriale, computere industriale si solutii de automatizare care sustin implementarea solutiilor Industrial IoT. Cu peste 25 de ani de experienta in solutii industriale, Moxa a conectat peste 30 de milioane de dispozitive la nivel global si detine o retea de distributie si service in peste 70 de tari.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.