Electrolux lansează Ideas Lab: Idei inovative pentru orice bucătărie

Electrolux Ideas Lab_Idei inovative pentru orice bucatarie1 În întreaga lume se observă o schimbare în obiceiurile de alimentație –  oamenii sunt mai informați în privința dietelor echilibrate și tot mai mulți optează pentru hrană sănătoasă, plină de nutrienți.

În acest context, Electrolux lansează Ideas Lab, un proiect la nivel global, în care se poate înscrie oricine are idei inovatoare care să îi inspire pe toți, pentru a realiza preparate mai gustoase și mai sănătoase, în bucătăriile proprii. Cea mai apreciată idee va deveni realitate și va câștiga 10.000 euro.

Suntem din ce în ce mai pasionați de ceea ce mâncăm: căutăm cele mai interesante produse locale, împărtășim fotografii în Social Media cu mesele noastre de zi cu zi, vizităm lumea în căutarea gustului perfect și cumpărăm multe cărți de bucate, pentru a ne inspira. Însă, în același timp, resursele de hrană au devenit unele dintre cele mai mari amenințări globale. Mâncarea irosită și emisiile de dioxid de carbon sunt în creștere; obezitatea, diabetul și malnutriția reprezintă, de asemenea, probleme actuale. Electrolux Ideas Lab_Idei inovative pentru orice bucatarie2

Cum te înscrii

Povestește-ne despre ideea ta creativă, pentru a aduce inovația în alimentație și în bucătărie, într-un video de 30 de secunde însoțit de o descriere scurtă, apoi încarcă-l pe site-ul www.electroluxideaslab.com. Explică ideea ta în cel mai persuasiv mod posibil, iar noi vom ține cont de propunerea ta indiferent de modalitatea de înregistrare – fie cu telefonul mobil, fie cu un aparat profesional.

Competiția Electrolux Ideas Lab este deschisă până pe 3 octombrie, pentru cei care au peste 18 ani. Înscrierea se poate face individual sau în echipe de maximum două persoane.

Cele mai bune 50 de idei din competiție vor fi selectate de către un juriu de specialitate și anunțate pe 18 octombrie. În etapa următoare, pe 17 noiembrie, vor fi anunțate 20 de idei finaliste, iar stabilirea câștigătorului Electrolux Ideas Lab se va face pe 28 noiembrie.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.