Duster Black Touch, personaj principal la Gaudeamus

dacia-duster-black-touch-paris-2016-3 Noua serie limitată Duster Black Touch este personajul principal în jurul căruia a fost conceput şi amenajat standul Dacia la târgul de carte Gaudeamus Anul acesta, standul Dacia inovează printr-un concept creativ care trezeşte spiritul de aventură specific noii serii limitate Pasionaţii de lectură pot testa Duster pe un traseu care recreează atmosfera din trei cărţi celebre Între 16 şi 20 noiembrie, pasionaţii de lectură vor descoperi standul Dacia, plasat chiar la intrarea în pavilionul central al Romexpo de la Bucureşti. Acesta se remarcă printr-un design şi un mod de abordare care trezesc spiritul de aventură, în care personaj principal este noua serie limitată, Dacia Duster Black Touch.

“Duster Black Touch la Gaudeamus aduce iubitorilor de lectură o experienţă inedită. Vizitând standul Dacia, care îi aşteaptă cu un concept inovator, pot deveni ei înşişi autori şi rescrie finalul unor romane cunoscute, pot consulta cărţi sau harta editurilor prezente la târgul de carte prin intermediul sistemului de navigație Media Nav şi se pot bucura alături de copii de diverse evenimente. Standul va fi onorat de prezenţa unor personalităţi şi de autoarea unui volum de poezie care lucrează în cadrul Dacia. Şi pentru o experienţă directă, noua serie limitată poate fi testată chiar la Gaudeamus, gata să trezească vizitatorilor spiritul de aventură”, a declarat Adina Ionescu, director comunicare Grup Renault România.

Publicul are la dispoziţie două puncte de informare (info desk) pe care se află instalat noul sistem de navigaţie în lumea cărţilor, conceput în spiritul tehnologiei Media Nav, existente pe modelele Dacia. Cu ajutorul acestora, vizitatorii pot repera mai uşor traseul către editurile prezente la Gaudeamus. În plus, aceştia pot testa Duster pe un traseu care recreează atmosfera din trei cărţi renumite: Odiseea, David Copperfield şi Ocolul Pământului în 80 de zile. De asemenea, Dacia a pregătit publicului şi un concurs cu premii, disponibil atât în stand, cât şi pe daciagroup.com, care propune rescrierea finalului aceloraşi cărţi. În standul Dacia, vizitatorii pot răsfoi cărţi, dar şi participa la diverse lansări sau concursuri, pot lua parte la întâlniri cu personalităţi din numeroase domenii şi la evenimente tematice pentru copii.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.