Diverta se extinde cu 3 noi magazine in Bucuresti si in tara

promenada-tg-mures-diverta Diverta si-a extins reteaua cu trei magazine noi in orasele Targu Mures – Promenada Mall, Drobeta Turnu Severin – Severin Shopping Center si Bucuresti – Veranda Mall din zona Obor. Acestea insumeaza o suprafata totala de 550 mp si vor fi deschise publicului in datele de 15, 22, respectiv 27 octombrie.

„Am ajuns la un total de 5 magazine deschise in acest an, atat in Bucuresti cat si in tara, indeplinindu-ne obiectivele de dezvoltare extensiva pentru 2016. Ne bucuram sa ne consolidam relatia cu clientii Diverta din Bucuresti si Targu Mures, iar in plus, de acum suntem alaturi si de comunitatea mehedinteana, cu intreaga oferta Diverta, care include produse de carte, papetarie si jucarii pentru toate varstele. Estimam ca vom inregistra vanzari anuale pe aceste 5 magazine de 1.500.000 de euro”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

Magazinele vin in intampinarea clientilor cu oferta completa de produse Diverta, in care se regasesc de la carti de top din toate domeniile, cele mai cautate jocuri si jucarii educative si distractive, papetarie office si rechizite scolare cu personajele preferate ale copiilor, pana la cele mai noi si in tendinte gadgeturi tech si non-tech si idei creative de cadouri pentru cei dragi. Cu ocazia lansarii, toti clientii care vor vizita magazinele in prima luna de la deschidere, vor beneficia de 10% discount pentru orice achizitie.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.