Demoiselle.ro: Informatiile relevante sunt generate de cele mai mari platforme online

demoiselle Informatiile relevante, furnizate in timp real, sunt generate de cele mai mari platforme online cu articole pe teme diverse, in functie de interesele specifice ale utilizatorului. Publicul tinta poate regasi pe acelasi website informatii din domeniile care il intereseaza in mod particular, potrivit unui comunicat al Demoiselle.ro.

”Astfel, daca acesta este interesat de diete si de cum poate prepara mancarurile naturale, punand accent totodata si pe sanatatea lui, dar si pe miscare, nu trebuie sa acceseze mai multe platforme. El va gasi cu usurinta datele necesare despre aceste domenii pe acelasi website, sub forma mai multor categorii. In acelasi timp, daca utilizatorul este interesat doar de beauty de exemplu, el nu trebuie sa filtreze de unul singur informatiile de pe o platforma. Le va gasi deja segmentate pentru el, in interiorul site-ului”, se arată în comunicatul Demoiselle.ro.

Principalul beneficiu al acestui tip de informatie este acela ca publicul descopera cum poate imbina aceste caracteristici si aceste domenii ale vietii personale si sociale. Printr-o sesiune scurta de citit articole, poate invata unde sa ii duca pe cei mici in vacanta pentru a le spori interesul pentru cultura si ce alimente trebuie sa le ofere acestora pentru a-si mentine sanatatea.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.