De Black Friday, prin Autovit.ro s-au vândut mașini în valoare de aproape 1,7 milioane euro

autovit Black Friday pe Autovit.ro, ediția a treia, s-a finalizat cu un bilanț mult peste așteptări: valoarea totală a autoturismelor și autoutilitarelor vândute s-a ridicat la aproape 1,7 milioane euro. Platforma de anunțuri Autovit.ro a avut vineri, 18 noiembrie 2016, peste 50 de autoturisme la ofertă de Black Friday. Până luni, 21 noiembrie, ora 15.00, erau semnate contracte pentru aproape 80% dintre mașinile ofertate și se așteaptă încheierea altor tranzacții în zilele imediat următoare. Discountul mediu oferit a fost de 5640 de euro, iar procentual reducerea a fost în medie de 17% din valoarea mașinii.

Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro: “Spre satisfacția noastră și a dealerilor auto ce au participat la campanie, în acest an cumpărătorii s-au arătat mult mai interesați și de alte oferte pe care aceștia le aveau în portofoliu, dar care nu erau listate în oferta de Black Friday și pe care le-au achiziționat, de asemenea, cu discount. Astfel, vânzările totale au depășit cu mult estimările noastre si ale partenerilor noștri, fapt care dovedește eficiența Black Friday în industria auto.”

Cea mai mare reducere s-a ridicat la 37.970 de euro și a fost oferită pentru un BMW Seria 7 (preț de Black Friday: 113.911 de euro, redus de la 151.881 de euro). De altfel, aceasta a fost și cea mai căutată mașină pe site-ul dedicat Black Friday. Cea mai scumpă mașină vândută a fost un Ferrari California, în valoare de 136.800 de euro, preț redus la 119.880 de euro.

Cristian Cojocaru: “Am dorit să acoperim în această ediție, ca și în cele precedente, cât mai multe segmente de preț. Astfel, am avut oferte ce au plecat de la 1590 euro (preț redus de la 1990 euro pentru un Renault Symbol din 2007) și au ajuns până la 467.999 euro, preț redus de la 492.000 euro pentru un Bentley Bentayga.”

Printre modelele prezente în oferta de Black Friday 2016 s-au numărat Lexus Seria RX450, Audi Q7, BMW seria 6, Mercedes Benz E220, Toyota Prius Hybrid, VW Golf, VW Passat, Mini Cooper, Seat Leon, Ford Focus, Skoda Superb, Renault Fluence și multe altele. În premieră, la ediția din acest an a Black Friday au fost ofertate pe Autovit.ro camioane, utilitare ușoare și tractoare, dintre care 60% au fost vândute în aceeași zi.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.