Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noile modele Sandero si Logan

 

EN SITUATION

La 4 ani de la lansarea Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Renault se pregateste sa lanseze la Salonul Auto de la Paris noile modele auto, bazate pe o restilizare ce mizează pe design, confort și tehnologie

În ceea ce privește designul, partea frontală a fost redesenată și conferă un aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea autovehiculelor. Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată.

La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor : echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.

Totodata, noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV pasteaza atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț / prestații.

Salonul Auto de la Paris se desfasoara in perioada 1-16 octombrie 2016.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.