CSRmedia.ro a publicat ediția preliminară a ”Catalogului Faptelor Bune 2024”

CSRmedia.ro a lansat ediția preliminară online a „Catalogului Faptelor Bune 2024„, o revistă care prezintă proiecte de impact realizate de companii din diverse industrii.

Catalogul evidențiază inițiativele de responsabilitate socială corporativă (CSR) implementate de companiile românești importante, demonstrându-și angajamentul față de comunitățile locale și bunăstarea socială.

Companiile care se implică activ în abordarea provocărilor economice și sociale promovează afaceri durabile și responsabile.

Scopul acestui proiect este inspirarea și facilitarea schimbului de bune practici între companii, cu intenția de a promova o cultură a responsabilității sociale în România.

Ediția din 2024 a catalogului oferă informații detaliate despre fiecare proiect prezentat, inclusiv despre investițiile financiare și beneficiarii implicați.

Aceste exemplu de succes oferă ghiduri practice pentru alinierea strategiilor companiilor cu valorile responsabilității sociale și crearea unui impact pozitiv în societate.

Catalogul își propune să inspire și alte companii să dezvolte propriile inițiative de CSR.

Toate companiile, indiferent de mărimea sau domeniul de activitate, pot să își înscrie AICI proiectele relevante până în luna octombrie 2024.

Ediția tipărită a catalogului va fi lansată în cadrul Romanian ESG Summit, care se va desfășura pe 22 octombrie la București.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.