Crucea Roșie Română și Canon România ajută persoanele afectate de ger și înzăpeziri, din județele Constanța și Tulcea

Crucea Roșie Română alături de Canon România, au derulat joi, 12 ianuarie, o acțiune de ajutorare a persoanelor aflate în zonele afectate de ger și înzăpeziri din județul Constanța. În cadrul acestei acțiuni, un transport cu 100 de pachete cu alimente, fiecare în greutate de 12 kg, au ajuns în comuna Ciobanu, sat Miorița.

Transportul a fost efectuat cu mașini ale Crucii Roșii Române care  au plecat  de la depozitul Băncii de Alimente din București. Acțiunea, reprezentând un parteneriat între Canon România și Crucea Roșie Română, face parte din campania #selfieless care a fost inițiată la finalul anului 2016.

Startul acestui proiect a fost dat de către Canon Europe prin intermediul unei donații către Crucea Roșie – regiunea Europa. Ca parte a angajamentului în regiune, Canon România a susținut proiectul Banca de Alimente al Crucii Roșii Române printr-o donație de 10.000 euro.  Fondurile sunt destinate achiziționării de alimente de bază care vor fi apoi distribuite persoanelor nevoiașe din mai multe județe din țară.

În cadrul acțiunii desfășurate joi, alături de voluntarii Crucii Roșii Române, au participat Iuliana Tudor – ambasador Crucea Roșie în România, angajați ai Canon România și The Good Company.

Luni, 16 ianuarie, un alt transport cu 100 de pachete cu alimente greu perisabile va ajunge la persoanele nevoiașe din județul Tulcea.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.