Crosul Loteriei Române. Câştiguri în valoare de 99.900 lei

fata-flyer-cros-2016 Cea de-a XIX-a editie a Crosului Loteriei Romane, o competitie cu traditie care se adreseaza atat profesionistilor, cat si tuturor iubitorilor sportului, va avea loc in data de 30 octombrie. Startul se va da la ora 11:00, din fata Bibliotecii Nationale.

Se va alerga pe o distanta de aproximativ 4 km, pe urmatorul traseu: Bd. Unirii (Biblioteca Nationala) – Str. Nerva Traian – Str. Lucian Blaga – P-ta Alba Iulia (intoarcere pe trecerea de pietoni) – Str. Lucian Blaga – Str. Nerva Traian –    B-dul Mircea Voda – P-ta Unirii (intoarcere pe trecerea de pietoni) – B-dul Unirii (Biblioteca Nationala).

Participarea la Crosul Loteriei Romane este gratuita, iar inscrierea la competitie se va face in ziua desfasurarii evenimentului, la punctele de inscriere speciale amenajate la START, intre orele 8:00 – 10:45.  Toti concurentii, indiferent de varsta, vor da o declaratie pe proprie raspundere privind starea de sanatate.

La competitie sunt asteptate sa participe, ca in fiecare an, toate categoriile de alergatori: copii, tineri, veterani, barbati si femei, baieti si fete ori persoane cu dizabilitati locomotorii sau senzoriale. Se vor premia, de asemenea, primele cinci catedre de sport ale scolilor/liceelor cu cea mai numeroasa participare la cros. Pentru aceasta competitie sportiva, Loteria Romana pune la bataie 105 castiguri in valoare totala de 99.900 lei.

Toti cei prezenti la eveniment se vor bucura de un concert sustinut de Claudia Pavel si DJ RYNNO & SYLVIA.

Totodata, Brigada Rutiera Bucuresti anunta si rutele ocolitoare pentru conducatorii de autovehicule:  

  • Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Bd. Naţiunile Unite – Splaiul Independenței – Calea Călărașilor;
  • Calea 13 Septembrie – Libertății – Piața George Coșbuc – Bd. 11 Iunie – Splaiul Independenței ;
  • Libertăţii – bd. Naţiunile Unite – Splaiul Independenţei;
  • Decebal – str. Delea Noua – Calea Călăraşilor – Piaţa Unirii;
  • Decebal– Piaţa Alba Iulia – bd. Burebista – Calea Dudeşti – bd. Octavian Goga – Pasaj Mărăşeşti – bd. Mărăşeşti – str. 11 Iunie – str. Regina Maria.

 

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.