Credit Europe Bank lansează Ferrari Card

ferraricard-credit-europe Credit Europe Bank România lansează Ferrari Card, un produs inovator pe piața de carduri de credit din România, care oferă pasiunea mărcii Ferrari tuturor celor interesați de shopping, alături de un pachet atractiv și o gamă largă de beneficii. Credit Europe Bank a fost întotdeauna în avangarda pieței cardurilor de credit din România, încercând în permanență să ofere ceva unic clienților săi.

“Prin intermediul noului Ferrari Card prin Credit Europe Bank continuăm această tradiție și oferim un produs creat pe baza nevoilor clienților”, a declarat Engin Alaybayoglu, Vicepreședinte Credit Europe Bank România.

Mulțumită parteneriatului cu marca de mașini sport de lux italiene, norocoșii posesori de Ferrari Card vor avea șansa să participe la cursele oficiale Ferrari Challenge sau Ferrari Racing days și să simtă același val de adrenalină ca echipa Scuderia Ferrari pe circuite renumite din jurul lumii sau să viziteze fabrica Ferrari de la Maranello. Credit Europe Bank va emite două variante de card de credit „Ferrari Card” și „Ferrari Card Platinum”. În plus față de beneficiile amintite, posesorii unui Ferrari Card Platinum au acces în peste 900 de saloane VIP Lounge sau Business Lounge din aeroporturi internaționale, inclusiv în “MasterCard Lounge” de la Aeroportul Henri Coandă din București și “Business Lounge” de la Aeroportul din Cluj-Napoca. Mai mult, deținătorii unui Ferrari Card Platinum au la dispoziție, gratuit, un pachet de asigurări disponibil în decursul călătoriilor în străinătate.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.