Cora sprijină școlile din mediul rural, prin campania “Școlile de la țară”

cora-alexandriei_12-septembrie-2016 În septembrie 2016, pentru al cincilea an consecutiv, Cora și partenerii săi derulează campania « Școlile de la țară » cu scopul de a sprijini instituțiile de învățământ defavorizate din mediul rural.

La fel ca în anii trecuți,  2% din veniturile încasate din vânzarea produselor marcă proprie, alături de sumele oferite de partenerii Cora vor fi folosiți pentru achiziționarea de rechizite și materiale didactice pentru copii.

Prin acest program, Cora susține dreptul egal la educație al tuturor copiilor, indiferent de mediile și regiunile din care provin.

« Ne bucurăm că am reușit să realizăm, pentru al 5 lea an consecutiv, această campanie foarte dragă nouă, care ne umple inimile de emoție, de fiecare dată. Credem cu tărie că educația copiilor este unul dintre lucrurile importante care stau la baza dezvoltării unei societăți și că fiecare copil, indiferent de mediul social din care provine, trebuie să aibă șansa la educație, în condiții optime. Astfel, suntem încântați că le putem oferi o bucurie celor mici și, în același timp, putem contribui la binele comunității, alături de partenerii noștri cărora le mulțumim și pe această cale », a declarat Ambasadorul Proiectului, Codruta Borza.

Astfel, în primele zile de școală, echipele hipermarketurilor Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Cora Sun Plaza si Cora Alexandriei au mers  în 20 de școli din judetele Ilfov, Giurgiu si Călăraşi unde au împărțit  1 644 de  ghiozdane echipate elevilor din clasele primare.

Cele 11 hipermarketuri Cora oferă în total 4 200 de ghiozdane complet echipate şcolilor din mediul rural.

Acțiunea « Școlile de la țară » face parte din angajamentul companiei pe termen lung față de comunitățile locale în care hipermarketurile Cora își desfășoară activitatea.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.