Constructorul Spitalului Polaris investește 7,5 mil. euro intr-un ansamblu rezidențial în Cluj Napoca

grand-hill-residence Grand Hill Residence este amplasat în cartierul Bună Ziua, reunind 148 de apartamente într-o clădire cu 10 etaje, ultimele două fiind retrase (structura 2 S + P + 8E + 2R). Proiectul va fi finalizat în 2017 și va pune la dispoziția locatarilor săi apartamente complet finisate și locuri de parcare incluse în prețul de vânzare. Dezvoltatorul proiectului este compania locală Luca Prest, cu o experiență de opt ani pe piața construcțiilor, perioadă în care a construit și a participat la proiecte reprezentative pentru Cluj Napoca dar și în țara, precum Spitalul de Recuperare Polaris, Stația de epurare Cluj Napoca, Sala Polivalentă, sau singurul parc fotovoltaic pe sisteme trakere din România. Coldwell Banker Transilvania este consultantul Grand Hill Residence din faza de proiect și agent exclusiv.

”Odată cu creșterea popularității Clujului printre tinerii profesioniști care se stabilesc în oraș, a crescut și nevoia de locuințe inteligent compartimentate și adaptate cerințelor unei familii moderne. Aceasta este cea mai bună perioadă din istoria pieței rezidențiale moderne din Cluj Napoca, cu aproximativ 3.500 de locuințe programate spre finalizare în acest an în oraș și în împrejurimi, o cifră cu 50% mai mare comparativ cu anul trecut”, a declarat Anamaria Burcă, managing partner Coldwell Banker Transilvania, consultantul și agentul exclusiv al Grand Hill Residence.

Luca Prest, una dintre cele mai experimentate companii locale de construcții din România, a început dezvoltarea ansamblului rezidențial Grand Hill Residence în Cluj Napoca, investiția totală urmând să se ridice la 7,5 milioane de euro. Proiectul va reuni 148 de apartamente cu una, două și trei camere, într-o clădire cu zece etaje, ultimele două fiind retrase. Ansamblul rezidențial va fi livrat pe piață anul viitor, urmând să pună la dispoziția locatarilor săi apartament complet finisate, două variante de personalizare, fără niciun cost suplimentar, și locuri de parcare supraterane incluse în preț.

Prețurile de vânzare ale locuințelor din Grand Hill Residence pornesc de la 1,103 de euro pe metru pătrat finisat, cu TVA inclusă și loc de parcare suprateran. Dezvoltatorul proiectului are o experiență de opt ani pe piața din România, fiind fondată de către mai mulți ingineri cu experiență în dezvoltarea unora dintre cele mai mari proiecte din țară, precum centrele comerciale Iulius Mall din Cluj Napoca, Timișoara, Suceava și București Mall. Luca Prest are un portofoliu impresionant de lucrări și proiecte speciale cum ar fi: parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice, stații de epurare, consolidări clădiri speciale și nu numai. În plus, ca rezultat al cererii mari înregistrate pe piaţa clujeană, preturile apartamentelor au cunoscut o adevărată explozie în ultimul an. În septembrie 2016, preţul apartamentelor din Cluj-Napoca era în medie cu 13,5% faţă de octombrie 2015, conform unei analize efectuate de Coldwell Banker Transilvania, biroul local al Coldwell Banker România.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.