Concurs de scurtmetraje pe tema protecţiei mediului

Se lansează primul concurs de scurtmetraje pe tema protecţiei mediului. Concursul este deschis pasionaţilor de ecologie şi film care pot surprinde aceste exemple în comunităţile din care fac parte. Materialele video pot fi înscrise până la 30 aprilie 2017.

Cel mai bun scurtmetraj va fi selecţionat de un juriu de specialitate pentru a face parte din primul documentar românesc dedicat bunelor practici.

Concursul de scurtmetraje dedicat exemplelor de bune practici pe tema protecţiei mediului combină necesitatea de a pune în lumină modele de bune practici din acest domeniu, cu accesibilitatea tehnologiei.

Competiţia se adresează tuturor pasionaţilor de ecologie şi film, amatori sau profesionişti, care din experienţa de zi cu zi cunosc iniţiative ce pot fi considerate surse de inspiraţie pentru societatea de azi.

Filmele trebuie să aibă maximum 10 minute şi să surprindă cât mai clar un singur exemplu potrivit cu tematica de concurs – antreprenoriat social, educaţie, agricultură, tehnologie verde.

Filmele înscrise în competiţie vor fi analizate de un juriu de specialitate alcătuit din profesionişti în domeniul audiovizual, jurnalism şi protecţia mediului.

Juriul va face o selecţie de filme ce vor fi prezentate în cadrul GreenTech Movie Festival şi vor fi promovate pe platforma online cu acelaşi nume, www.greentechmoviefestival.ro. Cel mai bun scurtmetraj va fi inclus în primul documentar care prezintă bune practici din România.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.