CONCORDIA colorează visele copiilor de 25 de ani

Atelier_fotografie CONCORDIA a organizat Festivalul „Vis de Vară” prin care s-au sărbătorit  25 de ani de când organizația a venit în spijinul copiilor și tinerilor care aveau nevoie de un adăpost, educație și sprijin către o viață independentă.

La această ediție, Organizația Umanitară CONCORDIA a adus împreună peste 800 de invitați la cel mai vechi proiect al său, FERMA PENTRU COPII, din Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova.

Startul evenimentului a fost dat de copiii și tinerii din proiectele CONCORDIA, iar cei mai vechi angajați au primit recunoștința pentru întreaga lor activitate. Corul Superar, Toboșarii CONCORDIA, Taraful, Big Band-ul și dansul „Măștile“ i-au entuziasmat pe cei prezenți: invitați de seamă din România și Austria, copii și tineri din CONCORDIA și comunitate, voluntari și prieteni, autorități și susținători.

Bicicletele, pictura pe față, fotografia, întrecerea în saci, micii cofetari sau paharele buclucașe sunt doar câteva ateliere pregătite pentru cei mici. Cei mai mari au putut opta pentru escaladă sau un parcurs army. Așa cum este tradiția, cei care s-au întrecut au primit binemeritatele prăjituri. Într-o atmosferă de bună dispoziție, evenimentul a continuat cu un picnic și un spectacol în aer liber, iar focul de tabără și discoteca au fost cele mai așteptate momente ale acestei zile.

Suntem profund recunoscători voluntarilor, copiilor, tinerilor, educatorilor și coordonatorilor care au organizat Festivalul „Vis de Vară”, precum și partenerilor noștri care au susținut această inițiativă. Tymbark România, partener consecvent al CONCORDIA, a fost și de această dată alături de noi, asigurând băuturile răcoritoare și o parte din dulciurile care au fost servite în cadrul evenimentului.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.