Concerte cu scop caritabil, la Biserica Neagra

biserica_neagra Tradiţia prin care Vestea Bună a naşterii Mântuitorului este adusă  prin intermediul muzicii va continua si in acest an. Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov a pregătit pentru perioada Crăciunului şi a Anului Nou patru concerte tematice.

În perioada aşteptării venirii Pruncului Iisus, Corul „Bach” al Bisericii Negre alături de soliști și orchestra formată din muzicieni ai ansamblurilor Capella Coronensis și Neumarkt Brass, sub bagheta dirijorului Steffen Schlandt, va transmite bucuria nașterii Mântuitorului prin concertul intitulat ”Machet die Tore weit” ( ”Larg deschideți poarta sufletelor voastre” ) ce va avea loc  în data de 11 decembrie, de la ora 17:00.

Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov se alătură, pentru al cincilea an consecutiv, Fundaţiei Forum ARTE în derularea proiectului „Ascultaţi colindul îngerilor”, în cadrul căruia peste 200 de elevi din Braşov şi Sfântu Gheorghe își vor uni din nou glasurile și instrumentele pentru a învăța și a cânta colinde. Două evenimentele muzicale cu scop caritabil, ca rezultat al muncii acestor copii, se vor desfăşura în data de 15 și 16 decembrie, de la ora 18:00.

Trecerea în noul an va fi marcată în Biserica Neagră prin concertul „La cumpăna dintre ani”, din data de 31 decembrie, ora 12:00, care va include, pe lângă muzica de orgă, mesajul spiritual al comunităţii evanghelice pentru anul 2017.

Biletul de intrare pentru fiecare eveniment în parte este de 20 lei și va putea fi procurat de la casa de bilete a Bisericii Negre  începând cu 1 decembrie 2016, după următorul program: marţi – sâmbătă între orele 10:00 – 14:30 şi duminică între orele 12:00 – 14:30.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.