Concert Extraordinar de Anul Nou : “Anul Nou in stil STRADIVARIUS”

Sala Radio găzduiește joi, 12 ianuarie 2017, de la ora 19:00, concertul extraordinar de Anul Nou, „Anul Nou in stil Stradivarius”, sustinut de violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica.

Pentru a începe noul an cu multă energie şi inspiraţie, cei doi artisti vor încânta publicul cu măiestria lor într-un program muzical de pe două continente şi din două spaţii muzicale fascinante: muzica clasică şi tango-ul.

Programul concertului din 12 ianuarie cuprinde lucrari de mare anvergura si virtuozitate cum ar fi Sonata „Trilul Diavolului” a lui Tartini sau Dansurile Spaniole ale lui Pablo de Sarasate dar si tangourile lui Astor Piazzolla din suita „Histoire du Tango”.

La finalul concertului cei prezenti vor avea parte si de lansarea albumului ” Strad Style”, distribuit de Universal Music Romania, urmata de o sesiune de autografe și posibilitatea de a socializa cu protagoniștii.

Acustica specială a sălii Radio oferă publicului premizele unei experiențe muzicale de excepție.

Violonistul român Răzvan Stoica a primit titlul de Noul talent al anului 2013 la concursul „New Talent” de la Bratislava, fiind primul muzician român care reuşeşte această performanţă în istoria de 44 de ani a acestui concurs, iniţiat de Sir Yehudi Menuhin. „New Talent” este cea mai importantă competiţie pentru tineri instrumentişti între 18 şi 28 ani derulată sub semnul Uniunii Europene de Radio. Radio România Muzical îl recomandă pe Răzvan Stoica drept una dintre noile stele ale violonisticii româneşti. Are în palmares aproape 30 de premii naţionale şi internaţionale. Din 2009, violonistul român cântă pe o vioară Stradivarius, Queen ex-Ernst din 1729, pe care a câştigat-o la o competiţie desfăşurată la Salzburg, unde a avut 170 de contracandidaţi.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate prin reteaua Eventim , dar si pe www.eventim.ro .

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.