Coffee 2 Go Romania lanseaza un nou concept: Coffee 2 Go – Inside

Coffee 2 Go Romania, detinatoare a 15 coffee spot-uri cu vanzare asistata, incheie anul cu deschiderea a doua cafenele care fac parte dintr-un nou concept, Coffee 2 Go – Inside. Noul concept ofera iubitorilor de cafea ocazia de a savura bauturile preferate intr-un spatiu confortabil, cu un design creativ si o atmosfera calda si primitoare. Noile locatii se afla, incepand din luna noiembrie,  pe str. Batistei Nr. 23 si Bd. Pache Protopopescu Nr. 101. Primele doua cafenele Coffee 2 Go-Inside sunt in administrare proprie, urmand ca anul viitor sa inceapa procesul de francizare, prin deschiderea de noi locatii in regim de franciza.

“Confortul iubitorilor de cafea a fost motivatia principala pentru lansarea noului concept, Coffee 2 Go – Inside, intrucat ne-am dorit sa oferim o alternativa clientilor care doresc sa se bucure de produsele noastre si sa petreaca timp de calitate, la o cafea buna, intr-un mediu prietenos, unde sa uite pentru cateva minute de agitatia zilnica, feriti de intemperiile vremii si vremurilor.  Primele doua locatii fac parte dintr-un proces care abia a inceput si ne bucura interesul pe care deja l-au manifestat potentialii francizati pentru noul concept”, a declarat Vlad Timaru, fondator, Coffee 2 Go Romania.

Cele doua locatii Coffee 2 Go – Inside au o suprafata de 20 mp, iar investia pentru amenajarea fiecarei cafenele s-a ridicat la 10.000 euro. Lucrarile de amenajare au durat aproximativ o luna/ cafenea si au inclus renovarea, decorarea, mobilarea si utilarea completa a locatiilor. Personalizarea spatiului a fost realizata prin imbinarea elementelor clasice si contemporane, care creeaza o atmosfera calda si o experienta inedita, ideala pentru savurarea unei cafele autentice.  Pentru o adaptare cat mai eficienta la spatiu, in conformitate cu design-ul unitar al locatiilor Coffee 2 Go – Inside, mobilierul a fost realizat manual, din lemn natur si fier forjat.

Coffee 2 Go – Inside pune la dispozitia clientilor, pe langa cele 22 de produse oferite de toate coffee spot-urile Coffee 2 Go, bauturi reci si calde, pe baza de cafea (filtru, espresso sau cafea solubila), ceai sau fructe, si produse de patiserie artizanala, tarte, prajituri si sandwich-uri. In plus, cele doua locatii dispun de acces gratuit la Internet  (Wi-Fi), iar clientii isi pot personaliza cafeaua in functie de preferintele proprii.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.