Clifford Chance Badea își extinde echipa cu un nou Counsel

Casa de avocatură Clifford Chance Badea își extinde practica de Corporate M&A și Real Estate prin recrutarea lui Mihai Măcelaru pe poziția de Counsel, începând cu 15 februarie. Mihai are peste 13 ani de experiență în firme de avocatură de top, inclusiv ca partener într-o firmă de avocatură internațională, fiind specializat în tranzacții complexe de fuziuni și achiziții, asocieri de tip joint-venture și privatizări pe piața de capital. A fost implicat, de-a lungul anilor, într-unele dintre cele mai importante tranzacții realizate în România, în domenii precum real estate, telecomunicații, servicii medicale, industria alimentară, retail, industria de piese auto.

„Prioritatea noastră numărul 1 este să asigurăm permanent clienților noștri servicii de asistență juridică la cele mai înalte standarde profesionale, prin intermediul celei mai bune echipe de avocați din piață”, spune Nadia Badea, Partener Clifford Chance și coordonatorul practicii Corporate M&A și Real Estate de la București. „Apreciem profesionalismul și experiența lui Mihai, cu care am avut ocazia să lucrăm de câteva ori, în ultimii ani, și ne bucurăm că a decis să ni se alăture. Am încredere că va avea o contribuție importantă, coordonând proiecte de referință pentru practica M&A și pentru firma noastră, per ansamblu”.

Mihai Măcelaru adaugă: „Preiau noul rol cu entuziasm și determinare, cunoscând complexitatea mandatelor pe care lucrează Clifford Chance și standardele profesionale la care se raportează. Am convingerea că aduc valoare unei practici deja consacrate la nivel local și internațional, anticipând – totodată – și câștigul de experiență și cunoaștere care vin la pachet cu intrarea într-una dintre cele mai dinamice și inovatoare echipe de avocați din lume”.

Portofoliu său din ultimii ani include, printre altele, asistență acordată la: – achiziția de către grupul japonez Nidec a fabricii de motoare ANA IMEP Pitești; – vânzarea magazinelor de bricolaj bauMax din România către grupul francez Adeo (Leroy Merlin); – preluarea de către operatorul german Deutsche Telekom AG a companiei poloneze de servicii de telecomunicaţii GTS Central Europe, cu operațiuni și în România; – privatizarea prin intermediului unei oferte publice secundare la Bursa de Valori București a unei participații minoritare deținute de statul român la Transelectrica.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.