Clientii Vodafone pot comanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus incepand de vineri, 23 septembrie

black-is-the-new-black_lansare-iphone-7 Vodafone România a anunțat astăzi că va oferi iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cele mai bune și mai avansate iPhone-uri create vreodată, cu cameră foto cu un sistem complet nou și avansat, cu design rezistent la praf și apă, căști cu sistem stereo și cipul A10 Fusion, cel mai puternic cip instalat vreodată pe un smartphone, care asigură cea mai lungă durată de viață a bateriei cu care a fost vreodată dotat un iPhone. Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând de vineri, 23 septembrie, iar ambele modele vor fi disponibile în magazine și online, pe www.vodafone.ro. De asemenea, Vodafone România va aduce și mai multă valoare utilizatorilor de iPad.

iPhone 7 este disponibil utilizatorilor Vodafone România la un preț începând de la 49 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu abonamentul Super RED 89, iar iPhone 7 Plus, la un preț începând de la 179 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu același abonament. Super RED 89 include minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 2.000 de minute internaționale pe mobil, 12 GB de trafic, 500 de minute sau SMS-uri trimise în roaming, 2 GB de trafic în roaming, precum și HBO Go și Zonga.

Vodafone România a sărbătorit sosirea noului iPhone prin evenimentul „Negrul este noul negru”, organizat simultan în noaptea lansării în două dintre magazinele sale, situate în Centrul Vechi din București, pe Strada Lipscani, nr. 27, și în Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, nr. 45.

Noul iPhone sosește în cea mai puternică rețea din țară. Rețeaua Vodafone România, Supernet 4G+, oferă cea mai extinsă acoperire 4G+ și cea mai bună experiență video HD pe mobil și este certificată drept cea mai bună în teste pentru voce și date de către auditorul independent P3 Communications, caracteristici care o fac ideală pentru cel mai nou produs Apple”, a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.