„CEO Conference – Shaping the future” – eveniment de referință pentru mediul de afaceri

conferinta-doingbusiness Fie că vorbim despre companii listate, deținute majoritar de stat sau afaceri ale antreprenorilor, anul 2017 va aduce numeroase provocări companiilor românești. Economia în 2016 crește semnificativ, cu peste 5%, iar afacerile vor continua să fie robuste și în 2017. În timp ce unele economii avansate au în față volatilitate sporită și creștere economică mai scăzută, multe economii emergente cresc. Votul Brexit și alegerile recente din SUA par să semnaleze o creștere a valului de naționalism, cu efecte asupra comerțului și stabilității economice globale. Digitalizarea aduce cu sine oportunități enorme, dar și modificări dramatice ale climatului competițional.

În acest context, în care singura strategie viabilă este starea de alertă permanentă vis-à-vis de modificările globale și capitalizarea noilor oportunități de afaceri și investiții, Doingbusiness.ro organizează ,,CEO Conference – Shaping the future’’ – întâlnirea anuală a celor mai mari lideri de companii din România.

dumitru CEO Conference reunește o componență unică de persoane influente la nivelul mediului de afaceri, consultanților, decidenților și reprezentanți ai instituțiilor de prestigiu naționale și internaționale. Conferința reprezintă astfel o platformă excelentă pentru discuții la nivel înalt și oportunități exclusive de afaceri pentru participanți’’, spune Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul se desfășoară la București (Stejarii Country Club), miercuri, 23 noiembrie 2016. CEO Conference este o conferință anuală, exclusivistă (participarea se face doar pe bază de invitație) și reprezintă o platformă deschisă, mai puțin formală pentru dezbateri și relaționare de afaceri în care participanții se întâlnesc și discută despre: factorii care conturează mediul de afaceri acum; tendințele din economia locală și globală; motoarele creșterii economice și oportunitățile din perspectiva experienței și a relaționării de afaceri.

Conferința va fi deschisă de către Nenad Pacek – Președintele Fondator al Global Success Advisors și confondatorul CEMEEA Business Group, fost vicepreședinte al The Economist Group (Economist Intelligence Unit). Nenad Pacek va prezenta perspectivele proprii în ceea ce privește modificarea paradigmei Uniunii Europene și consecințele asupra economiei Uniunii, României și țărilor din Europa Centrală și de Est.

Nenad Pacek va fi moderator în prima sesiune a conferinței – Perspective macroeconomice, la care participă Cătălin Păuna – Senior Economist pentru România – Banca Mondială, Bogdan Ion – Country Managing Partner – EY România & Moldova, Steven van Groningen – Președinte – Raiffeisen România și Board Member – Foreign Investors Council, Sorin Mîndruțescu – General Manager – Oracle Romania, Radu Crăciun – CEO – BCR Pensii și Vicepreședinte – Asociația Administratorilor Independenți. Speakerii invitați vor încerca să răspundă la întrebarea dacă semnalele mixte în privința economiei României transmit mai multă stabilitate decât putem percepe și dacă excesul de lichiditate și nivelul minim istoric al ratelor de dobândă reprezintă noua realitate a finanțării. Schimbările geopolitice aduc noi oportunități pentru piețe? Care sunt noile oportunități și responsabilități din punctul de vedere al afacerilor, inovației și antreprenoriatului – sunt subiecte cheie la care Nenad Pacek și invitații săi vor răspunde în cadrul CEO Conference 2016.

Cea de-a doua sesiune, dedicată digitalizării și creșterii economice, trasează rolul liderilor de companii în privința transformării digitale, regândirii strategiilor și a modelelor de afaceri și reinventării avantajelor competitive ale companiilor în economia digitală. Sesiunea va răspunde la două întrebări cheie: cum reacționează piața forței de muncă la digitalizare și la ce transformări să ne așteptăm pentru produse, servicii și interacțiunea cu clienții. În această sesiune, vor susține prezentări: Nenad Pacek – Președintele Fondator – Global Success Advisors, Vargha Moayed – Partener, Advisory Services Leader – EY România, Marius Persinaru – Country President Romania & Moldova – Schneider Electric și Daniel Pană – Country Manager – SAS România.

Cea de-a treia sesiune este gândită pentru experiența coaching-ului. Care sunt piedicile care îi opresc pe liderii de companii din a avea impactul pe care îl urmăresc? Mihai Stănescu – Executive Coach – RoCoach detaliază comprehensiv cele trei caracteristici pe care trebuie să le dețină fiecare lider de companie/ persoană cu funcție executivă: integritate, credibilitate, carismă.

Co-organizator al conferinței este EY Romania. Partenerii evenimentului sunt Coca-Cola HBC România, Raiffeisen Bank România, Expense Reduction Analysts, Coface România, RoCoach, BCR Pensii, HL Display. Conferința este susținută de sponsorii: Dr. Pendl & Dr. Piswanger, Regus, Business Lease și Immofinanz, iar Foreign Investors Council, Asociația Administratorilor Independenți și Kompass sunt Organizațiile Suport ale evenimentului. Partenerul Logistic al evenimentului este Stejarii Country Club.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.