CEC Bank, acord de finantare cu Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti

CEC Bank si Primaria Sectorului 6 Bucuresti au incheiat un acord de finantare in valoare de 411,45 mil. lei. Imprumutul este destinat refinantarii a sase credite de investitii contractate de la alte institutii bancare, din care anterior au fost finantate proiecte de modernizare a unor obiective de invatamant (crese, gradinite, scoli), a unor obiective cu caracter social (casa de copii, centre de asistenta, azil de batrani, policlinici), precum si de modernizare sau construire a unor obiective precum parcari supra-etajate, sectii de politie, piete, sistem rutier, parcuri s.a. La nivelul sectorului activeaza 10 mari centre comerciale si 1.281 de magazine. Proiectele de investitii au fost finalizate in proportie de 100%, scopul imprumutului fiind realizarea de economii prin reducerea costurilor de finantare si crearea de lichiditate pe termen mediu, in vederea implementarii unor noi proiecte de investitii ale primariei.

„Finantarea acordata Primariei Sectorului 6 demonstreaza o data in plus faptul ca CEC Bank se implica activ in viata comunitatilor locale, sustinand eforturile acestora de modernizare sau de dezvoltare a unor noi proiecte socio-economice”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

„Acordul semnat astazi ne asigura pe noi, comunitatea Sectorului 6, ca putem face economii pentru proiectele desfasurate in beneficiul cetatenilor si ca parteneriatul cu CEC Bank va fi unul durabil, de viitor”, a declarat domnul Gabriel Mutu, Primarul Sectorului 6.

Tranzactia a fost intermediata de consultantul financiar al Sectorul 6, compania TUD Business Consulting, cu o experienta de 10 ani in domeniul serviciilor financiare dedicate autoritatilor publice locale. Situat in vestul Capitalei, cu o suprafata de 37 kmp, Sectorul 6 este al doilea sector ca marime din Municipiul Bucuresti, avand o populaţie de peste 360.000 de locuitori. In prezent, in Sectorul 6 isi desfasoara activitatea 9.870 agenti economici, dintre care 10% in industrie.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.