Cea mai importantă competiție de echitație din Balcani se desfășoară lângă București

Balcaniada 278 de cai din 9 țări au ajuns la București pentru a participa la Balcaniada Ecvestră.

Este un record absolut în istoria de 48 de ani a competiției, valoarea cailor fiind estimată la peste 50 de milioane de euro.

Este pentru prima oară în 20 de ani când România îndeplinește toate criteriile cerute de Federația Internațională de Echitație pentru Finala Campionatului Balcanic de Sărituri peste Obstacole.

În perioada 1 – 4 Septembrie, in localitatea Adunații Copăceni de lânga București, are loc “Balkan Equestrian Championship” – concurs organizat sub egida Federației Ecvestre Române.

Balcaniada de sărituri peste obstacole este cel mai mare eveniment internațional de echitație organizat de țara noastră anul acesta. La Balcaniada de anul acesta vor fi prezenți peste 300 de sportivi din țările balcanice. Cei mai titrați cai și jokey din Turcia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, Croația, România, Serbia și Macedonia vor veni în țara noastră pentru a-și disputa titlul de campioni balcanici.

La Balcaniada de anul acesta vor participa peste 30 de sportivi români, care au în palmares numeroase titluri internaționale și naționale.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.