Catena: „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!”

Farmacia Inimii Catena demareaza si in acest an, din 14 februarie, cea de-a opta editie a campaniei „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!”, parte a programului de conştientizare publică a importanţei sănătăţii inimii.

Astfel, campania „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” va oferi pacienţilor care trec pragul farmaciilor Catena ocazia de a beneficia, gratuit, de materiale promoţionale şi de informare, de mici cadouri, dar şi de reduceri substanţiale la suplimentele pentru prevenirea afecţiunilor inimii.

Farmacia Inimii Catena a pregătit 250.000 de „Broşuri ale inimii”, 200.000 de carneţele pentru măsurarea tensiunii arteriale şi 100.000 de inimioare antistres.

De-a lungul celor opt ani, în cadrul acestei campanii, au fost distribuite peste 5 milioane de broşuri informative si cel puţin tot atâtea milioane de români au beneficiat de sfaturile profesioniste ale specialiştilor Catena în privinţa prevenirii afecţiunilor cardiovasculare.

Lanţul de farmacii Catena, parte a grupului Fildas-Catena, companie cu capital 100% românesc, detine peste 600 de unităţi la nivel naţional.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.