Carrefour sprijina peste 3000 de copii saraci din 15 judete ale tarii

Carrefour Romania a participat la cea de-a 16-a editia a Festivalului Brazilor de Craciun, organizata de Salvati Copii Romania, in cadrul careia au fost licitati cei mai frumosi si creativi brazi, conceputi de unii dintre cei mai renumiti designeri romani. In urma licitatiei, Carrefour a cumparat opt  brazi de Craciun, iar fondurile stranse au fost oferite pentru educatia celor 3000 de copii saraci din 15 judete din Romania.

Andreea_Mihai_Director_de_Marketing_Carrefour_Romania_SANe bucuram ca am putut fi alaturi de Organizatia Salvati Copii in acest demers frumos, cu o puternica incarcatura emotionala in preajma sarbatorilor de Craciun.  Este de altfel si perioada cea mai propice in care sa redescoperim copiii din noi si sa ne activam latura ludica si creativa. Acest eveniment imbina intr-un mod armonios toate aceste elemente, specifice de altfel pentru Carrefour si are ca  finalitate un scop nobil, cu o semnificatie deosebita pentru noi : copiii. Copiii au fost mereu focusul nostru in programele noastre de solidaritate, axa prioritara in strategia noastra pentru responsabilitate sociala, incercand mereu sa-i aducem in prim plan si sa le acordam o atentie sportita. Mai mult decat atat, intotdeauna ne implicam in proiecte de educatie pentru ca dorim sa aducem un plus valoare la construirea societatii de maine si sa le asiguram un viitor mai bun”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Brazii licitati poarta fiecare cate un nume, respectiv:

  • „Bradutul RoManesc” – creat de Anca Lungu (Printesa Polonic)
  • „Amintiri si dorinte” – creat de Dhaniel Nora &Sephora
  • „Accept Now Good Eternal Love” – creat de Rita Muresan
  • „Adam”- creat de Cristina Vasiliu & Denis Predescu, cu sprijinul Brainconf
  • „Mai inger decat te stii”–creat de Alexandru, maison DADOO, cu sprijinul Sport/Couture
  •  „de la 0 la infinit”- creat de Andreea Constantin (Rhea Costa)
  •  „Rainbow”- creat de Coca Zaboloteanu & Krautz Production
  •  „Little Big Christmas” – creat de Andra Andreescu & Patchouli Flowers

Cei opt braduti cumparati la licitatie vor putea fi admirati pe parcursul lunii Decembrie, in Carrefour Baneasa, pe linia caselor de marcat.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.