Carla’s Dreams isi lanseaza albumul „Antiexemplu”, la Arenele Romane

carlas-dreams Carla’s Dreams pregateste un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Noul album, “Antiexemplu”, va fi lansat in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts. Biletele s-au pus deja in vanzare.

La acest concert, Carla’s Dreams vor avea si invitati surpriza care vor fi anuntati in perioada urmatoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

In 2015 si 2016, single-urile Carla’s Dreams s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi : “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt castigatorii incontestabili ai editiei de anul acesta al Media Music Awards, cu 8 premii castigate la cele mai importante categorii; “best group”, “best song”, “best video”. Au colaborari cu artisti de top ai Romaniei precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia. Cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereste si alte tari, in afara de Romania si Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franta, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria. Anul acesta, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro. Pretul biletelor este cuprins intre 69 si 250 de lei.

 

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.