Bucharest School Fest isi deschide portile in Baneasa Shopping City

Salonul educatiei particulare, Bucharest School Fest, editia a III-a, isi deschide portile pe 24 februarie, ora 12.00, in Baneasa Shopping City- Galeria Feeria.

Scoli, gradinite, licee particulare, tabere si cluburi de copii, vor fi prezente pe durata celor 3 zile in cadrul expozitiei si al evenimentelor conexe.

Liceul Teoretic International de Informatica – ICHB, International School of Bucharest – ISB, Gradinita si Scoala primara Happy Children Academy, School, Gradinita si Scoala Primara SmartKids,  Gradinita si Scoala Germana Zeppelin, Gradinita si Scoala Zece, CLAS International School, Scoala Sfanta Maria, Gradinita Aricel sunt nume de pe lista de participanti care se completeaza in fiecare zi.

“Intr-o perioada in care invatamantul in Romania este la rascruce, in care parintii fac eforturi mari in a alege ce e mai potrivit copilului lor, dorim a contribui la luarea unei decizii cat mai bine documentate. Bucharest School Fest este evenimentul in care nevoia parintilor de a descoperi o cat mai bogata informatie despre invatamantul privat se intalneste cu dorinta educatorilor de a prezenta o cat mai larga oferta educationala”, a declarat Victoria Lupu, Director General Distinct Image – compania organizatoare Bucharest School Fest.

Pe parcursul celor 3 zile se va desfasura un larg spectacol multicultural ce va aduce pe scena evenimentului copii talentati din scoli de limba romana,engleza, turca, germana, japoneza.

Parintii pot apela la sfaturile psihologilor, ale specialistilor in nutritia si dezvoltarea copiilor care vor fi prezenti la Bucharest School Fest.

Totodata, copiii pot frecventa in cadrul evenimentului ateliere de pictura pe apa, fotografie, arta origami sau desenul manga.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.