Brico Dépôt aduce „Preţuri la roşu”

brico.depot În această toamnă, Brico Dépôt propune clienților „Preţuri la roşu”, într-un nou catalog dedicat proiectelor de construcţii, amenajări şi renovări!  Orice meşter ştie că pentru a construi o casă este nevoie de timp, începând construcţia primăvara, astfel încât în septembrie să ajungă cu ea la roşu. Acesta este momentul când proiectul a prins contur şi mai este nevoie doar de finisaje interioare impecabile, pentru a culege rodul muncii noastre.

”Brico Dépôt te ajută să finalizezi proiectele în timp util şi îţi aduce preţuri la roşu la produsele momentului! În perioada 3 – 22 septembrie, găseşti radiator oţel tip 22 cu vopsea nano ceramică, şeminee, sobe, boilere pe lemne şi centrale electrice, dar şi materiale pentru izolaţia locuinţei, pentru zilele mai răcoroase. Toamna aceasta, Brico Dépôt te aşteaptă să îţi creezi propriul spaţiu de depozitare şi îţi propune soluţii modulare CONCEPTO, pentru organizarea uneltelor tale, la sfârşit de renovare”, se arată în comunicat.

În plus, în perioada 3 – 22 septembrie, în fiecare zi de weekend, în intervalul 10:00 – 20:00, Brico Dépôt va fi gazda unor concursuri cu premii, la care vă aşteptăm să participaţi. Pentru cheltuieli bine planificate te aşteptăm cu soluţii de finanţare dedicate prin biroul BRICOCREDIT, dezvoltate în parteneriat cu ERB Retail Services, prin care clienţii au acces la creditul Euroline, valabil până la 30 septembrie. Creditul este disponibil pentru cumpărături de minimum 2000 lei, pe o perioadă de 12 luni cu dobândă 0.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.