Black Friday vine la Digi Mobil cu reduceri de până la 400 de lei la smartphone-uri

digi-mobil RCS & RDS desfășoară în perioada 11 – 21 noiembrie 2016, o nouă campanie promoțională destinată clienţilor noi care contractează servicii fixe și mobile din portofoliul Digi. Această promoție le aduce clienților reduceri de până la 400 de lei la achiziția oricărui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioadă de 12 luni. Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primește o reducere de 50 de lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoțională pentru portare de 150 de lei. Utilizatorii care vin în rețeaua la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 75 de lei.

Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil) și trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 50 GB în reţeaua 4G. Clienții își pot suplimenta valoarea cadoului până la 400 de lei dacă optează și pentru alte servicii din portofoliul Digi.

Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achizitionarea oricărui smartphone din oferta Digi Mobil. În cazul în care își doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clienții pot opta pentru o reducere de 50% din prețul acestuia, timp de 12 luni, dacă își portează numărul de abonament la Digi Mobil. Utilizatorii care își portează numărul de cartelă din altă rețea la Digi Mobil, beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.