Black Friday la PC Garage: cea mai mare comandă a fost de 20.000 de lei

pc-garage_black-friday PC Garage este magazinul preferat al gamerilor, iar pentru acest Black Friday le-a pregătit o serie de reduceri cu adevărat spectaculoase. De la laptopuri și sisteme dedicate până la accesorii și telefoane, portofoliul de prețuri promoționale al PC Garage a fost “deschis” la miezul nopții. Avem acum rezultatele parțiale pentru prima jumătate a zilei. Reducerile vor continua până pe 20 noiembrie, în cadrul campaniei ”Black Weekend”.

Până la ora 12:00, magazinul PC Garage a înregistrat următoarele rezultate de Black Friday: peste 15.000 produse vândute; valoarea comenzilor înregistrate până la ora 12:00 a fost în creștere cu 20% față de ediția din 2015, cu un total de aproximativ 12,5 milioane de lei; vârful de trafic a online a fost atins chiar la miezul nopții, când aproximativ 14.000 de clienți erau în același timp pe site și cercetau oferta.

Valoarea medie a comenzii a fost de 1.100 de lei, cea mai mare comandă înregistrată a fost de 20.000 lei, iar cel mai scump produs cumpărat a fost un laptop de gaming marca ASUS ROG în valoare de 10.000 de lei. PC Garage estimează că această ediție a Black Friday va aduce vânzări totale de 20 milioane lei. Parcursul foarte bun al magazinului demonstrează, totodată, o maturizare a pieței de gaming din România și un interes tot mai crescut pentru sistemele dedicate. De asemenea, clienții sunt interesați de accesorii și periferice care le pot îmbunătăți experiența de joc. Este încă o dată o demonstrație a poziționării PC-ului ca platformă preferată de gamerii din România. Black Friday a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente anuale de shopping din România de-a lungul ultimilor șase ani. A debutat în România în 2011 și de atunci este pe un trend ascendent cu fiecare an. Este și o ocazie foarte bună pentru mulți oameni să achiziționeze cadourile de Crăciun sau computere și alte electronice pe care le doresc.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.