BCR: 110 proiecte sociale inscrise in cea de-a patra editie a Campionatului de Bine

bcr-bursa-bineluiIn Campionatul de Bine, organizat de Bursa Binelui, au fost inscrise 110 proiecte sociale, implementate de 81 de organizatii neguvernamentale din 23 de judete ale tarii, inclusiv Bucuresti. Sferturile de Finala reprezinta prima etapa a competitiei si se desfasoara in perioada 6-19 decembrie. In cadrul acestei etape, fiecare proiect trebuie sa atraga suma de 300 de lei de la 5 donatori distincti pentru a se califica in Semifinala Campionatului de Bine.

In ceea ce priveste domeniile de activitate, cele mai multe initiative au fost inscrise in categoria Social – 40 de proiecte si Educatie – 34 de proiecte. Alte 15 proiecte vizeaza domeniul sanatatii, 9 proiecte antreprenoriatul social, 6 proiecte domeniul culturii si cate 3 proiecte dedicate drepturilor omului si sportului.

La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte in functie de numarul donatiilor atrase si al numarului de donator distincti, premiile constand in dublarea sumei stranse pe toata perioada Campionatului, in limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect castigator. In cadrul celor trei editii anterioare, donatiile au depasit suma de 180.000 de Euro, valoarea totala a premiilor acordate castigatorilor de catre Bursa Binelui si BCR fiind de inca 45.000 Euro.

Prin intermediul Campionatului de Bine, Bursa Binelui incurajeaza organizatiile neguvernamentale sa stabileasca o relatie constanta, pe termen lung, cu publicul larg, donatiile individuale reprezentand in acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potential de crestere in Romania.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.