Bancpost se implică în achiziția operei de artă “Cumințenia Pământului”

bancpost Bancpost continuă să se implice în mod activ în susținerea valorilor culturale românești și se alătură subscripției naționale inițiată de Guvernul României și Ministerul Culturii pentru achiziția operei „Cumințenia Pământului”, cu o donație de 10.000 de euro.

“<Cumințenia Pământului> este o operă valoroasă și un simbol național al moștenirii culturale. Aducerea în patrimoniu public a acestei sculpturi se poate poate face printr-un demers comun, la care Bancpost a aderat și pe care îl susține la nivelul întregii organizații. Suntem onorați să facem parte din acest proiect și să putem contribui mai departe la întărirea sentimentului de mândrie națională”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing și Comunicare.

Susținerea acestui proiect cultural face parte dintr-o serie de acțiuni pe care Bancpost le desfășoară la nivel național pentru promovarea culturii și artei, acțiuni reunite în cadrul platformei #bancpostpentrucultură.

Achiziţia operei „Cuminţenia Pământului” prin subscripţie publică este unul dintre cele mai importante proiecte naţionale care poate crește solidaritatea în societate și respectul pentru valorile culturale românești. Programul încurajează companiile private și persoanele fizice să susțină prin donații achiziția operei de artă. Donațiile pot fi făcute până la data de 30 septembrie.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.